Elo-syyskuu – Havukoe, jälkikurssi 2

58,00  / kurssi

Suuren kysynnän vuoksi järjestämme toisen jälkikurssin elo-syyskuulla! 

 

“Hyvin ajoi ensimmäisen suoran, kulman jälkeen lähti harhalle.”

“Kolme keppiä löytyi, sen jälkeen pelkkiä hirvenjälkiä.”

“Toiselta makaukselta lähti jäniksen jäljille, oltiin eksyksissä puoli tuntia kun opaskin eksyi reitiltä. Lopulta tuomari suunnisti meidät takaisin tielle.”

“Hienosti ajoi koko jäljen, mutta puolen tunnin juoksulenkin jäljiltä käsissä oli pelkkiä hirvikärpäsiä.”

“Sinnehän se innokkaasti lähti jäljelle, mutta eipä se kania taaskaan löytänyt.”

Kuulostaako tutulta?

Ei hätää! Enää et tarvitse suuntavaistoa tai kompassia, sillä kurssillamme koirasi jää jälkeen!

Jäljestäminen on koiralle luontaista toimintaa. Se on myös erinomainen harrastus koiralle ja omistajalle. Jäljen ajaminen kuluttaa runsaasti energiaa, vaatii keskittymistä ja ongelmanratkaisukykyä. Jäljestäminen voi olla mukava leikki perheen kanssa, tai vaativa työkoiran tehtävä.

Lajista ja tavoitteista riippumatta voimme räätälöidä juuri sinun koirasi tarpeisiin sopivan harjoituksen. Koiran rodulla tai roduttomuudella ei ole merkitystä ja esimerkiksi metsästyskoirille voimme tehdä veri- tai laahausjälkeä. Hajuaistin käyttö on yksi parhaimmista tavoista saada virtaisesta koirasta energioita vähemmälle ja toisaalta onhan se ihanaa tarjota koiralle sitä tekemistä, mihin se ihan oikeasti on luotu – haistelemaan! 

Havukoe -kurssilla perehdytään jäljestämisen alkeisiin, mutta voit tulla kurssille kisavalmiin jälkikoiran kanssa hakemaan varmuutta jäljestykseen “pimeiden jälkien ajosta”. Kurssille voivat osallistua kaikenikäiset koirat, niin pennut kuin aloittelevat aikuisetkin. Kurssi antaa eväät koiran jälkikoulutukseen, sekä tutustutetaan koirakot lajiin.

Kokoontumiskerrat ovat maanantaisin klo 18.00: 19.8., 26.8., ja 2.9. Kokoontumispaikka vaihtelee. Kurssille ilmoittautuneista tehdään WhatsApp ryhmä, jonka kautta tiedotetaan aina seuraavasta treenikerran kokoontumispaikasta.

paikat loppu

X