Elo-syyskuu: Kultaiset käytöstavat

90,00  / kurssi

Kultaiset käytöstavat kurssi on tarkoitettu kaikille koiranomistajille, jotka toivovat koiransa kanssa toimimiseen edes pientä arkista helpostusta.

Rynniikö koirasi ovista? Vouhottaako/kiemurteleeko/hyppiikö koirasi kun sille laitetaan pantaa/valjaita? Tuntuuko että koiran autosta saamiseen tulee aina jotenkin valmistautua? Pikku hiljaa oven reunaa raottaen, mutta silti koira pinkaisee aina vauhdilla autosta ulos. Haluaisitko että koirasi kulkisi maltillisemmin hihnassa ja malttaisi odottaa paikallaan sen aikaa kun kaivat puhelinta taskustasi? Oletko haaveillut että koirasi pysyisi sen aikaa paikallaan kesken lenkkeilyn, kun esim. solmit kengännauhoja? Harrastaako koirasi kanssasi kissa ja hiiri leikkiä, kun on aika lähteä koirapuistosta kotiin? Meinaako koirasi määritellä teidän päivittäisen lenkkeilyn reitin, suunnan sekä vauhdin? Hyppiikö koirasi vieraita sekä perheenväkeä vasten aina ovesta sisään tullessa? Komentaako koirasi haukkumalla/raapimalla aamupalapöydän ääressä?

Jos vastasit johonkin yllä olevista kysymyksistä kyllä tai edes hymyilit virnuilevasti ja jopa punastellen, niin kannattaa pistää ilmoittautuminen tulemaan tälle Kultaiset käytöstavat kurssille.

Kurssi kokoontuu elo-syyskuussa viisi kertaa. Aina sunnuntaisin klo 16. Koulutuskerrat ovat 11.8., 18.8., 25.8., 1.9. ja 8.9.

Kouluttajana toimii Riikka Hartikainen.

paikat loppu

X