Loka-marraskuu: Kultaiset käytöstavat

75,00  / kurssi

Kultaiset käytöstavat kurssi on tarkoitettu kaikille koiranomistajille, jotka toivovat koiransa kanssa toimimiseen edes pientä arkista helpostusta.

Rynniikö koirasi ovista? Vouhottaako/kiemurteleeko/hyppiikö koirasi kun sille laitetaan pantaa/valjaita? Tuntuuko että koiran autosta saamiseen tulee aina jotenkin valmistautua? Pikku hiljaa oven reunaa raottaen, mutta silti koira pinkaisee aina vauhdilla autosta ulos. Haluaisitko että koirasi kulkisi maltillisemmin hihnassa ja malttaisi odottaa paikallaan sen aikaa kun kaivat puhelinta taskustasi? Oletko haaveillut että koirasi pysyisi sen aikaa paikallaan kesken lenkkeilyn, kun esim. solmit kengännauhoja? Harrastaako koirasi kanssasi kissa ja hiiri leikkiä, kun on aika lähteä koirapuistosta kotiin? Meinaako koirasi määritellä teidän päivittäisen lenkkeilyn reitin, suunnan sekä vauhdin? Hyppiikö koirasi vieraita sekä perheenväkeä vasten aina ovesta sisään tullessa? Komentaako koirasi haukkumalla/raapimalla aamupalapöydän ääressä?

Jos vastasit johonkin yllä olevista kysymyksistä kyllä tai edes hymyilit virnuilevasti ja jopa punastellen, niin kannattaa pistää ilmoittautuminen tulemaan tälle Kultaiset käytöstavat kurssille.

Puolestaan, jos et kokenut punastusta vaan sydämen sykkeesi hieman nousi, kun ajattelit että voiko iahanasta pienestä pennustasi tulla tuollainen, niin voit myös osallistua pentusi kanssa tähän ennaltaehkäisevään koulutukseen.

Kurssi kokoontuu neljä kertaa tiistaisin klo 19.00. Koulutuskerrat ovat 22.10., 29.10., 5.11. ja 12.11. Koulutukset toteutetaan lämpimässä koulutushallissa, Hokkashallissa.

paikat loppu

X