Elo-syyskuu: Onko murkkuikäisessä toivoa? 7kk-1,5v

90,00  / kurssi

Meille tuli ihana pieni pentu, jonka kanssa meidän piti tehdä kaikkea, mutta se sitten jäi… Miten aika menikään niin nopeasti, nyt murkkuikä rynnistelee samaa vauhtia hormoonitoiminnan kanssa? Miten toimia, kun hormoonit vievät koirani kuuloaistin kokonaan? Kirsu vain vie koiraa sinne, minne minä en halua? Onko enää toivoa? Epätoivon ja epäonnistumisen tunne hiipii sisimmässäni usein?

Jos vastasit yhteenkä yllä olevaan kysymykseen nyökytellen, niin voimme lohduttaa sinua: et ole taatusti yksin tämän haasteen kanssa. Tule siis kurssille, jossa muillakin on samanlaisia tuntemuksia nuoren koiransa kanssa.

Kurssilla ohjataan koiraa ja ohjaajaa kulkemaan paremmin samaan suuntaan sekä löytämään sen yhteisen sävelen elämään paremmin. Murrosikä on herkkää aikaa niin ihmisen kuin koirankin elämässä, ja yksin ei kannata niitä asioita jäädä kotiin pohtimaan. Tervetuloa hakemaan uusia ajatuksia ja kokemuksia yhteiseen elämäänne karvakorvan kanssa.

Kurssi toteutetaan maanantaisin klo 17:00. Kokoontumiskerrat ovat 5.8., 12.8., 19.8., 26.8. ja 2.9. Koulutus pidetään lämpimässä koulutushallissa tai vaihtoehtoisesti Eläinparkin aidatulla kentällä.

Kouluttajana kurssilla toimii Riikka Hartikainen.

paikat loppu

X