Tammikuu: DOBO

68,00  / kurssi

Tuliko Jouluna syötyä turhan paljon? Tavoitteena rantakunto kesälle 2019? Oletko etsinyt koirasi kanssa lajia, jonka jälkeen teillä molemmilla olisi sellainen olo että jotain on oikeasti tullut tehtyä? DOBO sopii myös koirille, joilla on muutoin keskittymisen haasteita ryhmäkoulutustilanteissa.

Have a bounce! Mikäli et vielä ole kokenut tätä hauskaa ja hikistä liikuntamuotoa yhdessä koiran kanssa niin nyt siihen on oiva mahdollisuus. Hiki ja nauru ovat lyömätön yhdistelmä. Kun siihen lisätään vielä koiran iloinen hännän heilutus unohtamatta salakavalasti kohenevaa kuntoa niin täydellisyyttä hipova reenihetki on valmis!

DOBO on tuotesuojattu liikuntamuoto koiralle ja koiranohjaajalle. DOBO:ssa on tavoitteena parantaa koiran ja ohjaajan kuntoa, tasapainoa ja suhdetta. DOBO:ssa välineinä käytetään erityisesti koirille sopivia jumppapalloja, joiden avulla voidaan tehdä harjoituksia kevyestä hyvänmielen liikunnasta aina rankkoihin lihaskuntotreeneihin. Meillä on kaksi sertifioitua DOBO-kouluttajaa, jotka ohjastavat kurssilaiset koirinensa hauskan kuntoliikunnan saloihin.

DOBO käy kaiken rotuisille ja roduttomille koirille. Samoin kaiken kokoisille sekä mallisille. Koiralla ei tarvitse olla mitään peruskoulutustaustaa.

Kokoonnumme yhteensä neljä kertaa. Kurssihintaan sisältyy opetuksen lisäksi tarvittavat DOBO-välineet ja hallivuokra. Kokoontumiskerrat ovat maanantaisin klo 20:00 7.1., 14.1., 21.1. ja 28.1. Aisti ja Tunne Oy:n lämpimässä koulutushallissa, Hokkashallissa.

Huom! Tämän kurssin osallistumismaksun voit maksaa myös Smartum-seteleillä tai e-passilla

3 paikkaa jäljellä

X