Loka-marraskuu: DOBO

78,00  / kurssi

Alkaako syksyn pimeys viedä halut liikkua ulkona. Tässä ratkaisu, jossa saat itse liikuntaa ja koirasi väsyy myös! Oletko etsinyt koirasi kanssa lajia, jonka jälkeen teillä molemmilla olisi sellainen olo että jotain on oikeasti tullut tehtyä? DOBO sopii myös koirille, joilla on muutoin keskittymisen haasteita ryhmäkoulutustilanteissa.

Have a bounce! Mikäli et vielä ole kokenut tätä hauskaa ja hikistä liikuntamuotoa yhdessä koiran kanssa niin nyt siihen on oiva mahdollisuus. Hiki ja nauru ovat lyömätön yhdistelmä. Kun siihen lisätään vielä koiran iloinen hännän heilutus unohtamatta salakavalasti kohenevaa kuntoa niin täydellisyyttä hipova reenihetki on valmis!

DOBO on tuotesuojattu liikuntamuoto koiralle ja koiranohjaajalle. DOBO:ssa on tavoitteena parantaa koiran ja ohjaajan kuntoa, tasapainoa ja suhdetta. DOBO:ssa välineinä käytetään erityisesti koirille sopivia jumppapalloja, joiden avulla voidaan tehdä harjoituksia kevyestä hyvänmielen liikunnasta aina rankkoihin lihaskuntotreeneihin. Meillä on kaksi sertifioitua DOBO-kouluttajaa, jotka ohjastavat kurssilaiset koirinensa hauskan kuntoliikunnan saloihin.

DOBO käy kaiken rotuisille ja roduttomille koirille. Samoin kaiken kokoisille sekä mallisille. Koiralla ei tarvitse olla mitään peruskoulutustaustaa.

Kokoonnumme yhteensä neljä kertaa. Kurssihintaan sisältyy opetuksen lisäksi tarvittavat DOBO-välineet ja hallivuokra. Kokoontumiskerrat ovat tiistaisin klo 20:00 22.10., 29.10., 5.11. ja 12.11. Aisti ja Tunne Oy:n lämpimässä koulutushallissa, Hokkashallissa.

Huom! Tämän kurssin osallistumismaksun voit maksaa myös Smartum-seteleillä tai e-passilla. Jos haluat näin toimia, niin ota yhteyttä info@aistijatunne.fi

paikat loppu

X