Tammi-maaliskuu: Temppukurssi

85,00  / kurssi

Onko koirasi väläytellyt taitojaan ja olet havainnut että se voisi olla melkoinen temppumestari? Mutta miten temput koirille opetetaan?

Oletko aina halunnut opettaa koiralle yläviitosen, jalkojen välistä pujottelun, “pum-tempun”, takaperin kävelemisen, ryömimisen tai pyykkikoneen täyttämisen? Mutta mistä lähteä liikkeelle? Miten temppu opetetaan koiralle?

Et ole innostunut koirasi kanssa suuremmin minkään lajin harrastamisesta, mutta olisi kiva aktivoida koiraa kotona ja samalle opettaa sille erilaisia hauskoja temppuja. Tule kurssille mukaan, niin saat aimo annoksen lisää aiheita, joita voit lähteä sitten jatkojalostamaan kotona.

Oletko haaveillut harrastavasi koiratanssia koirasi kanssa. Temppujen opettaminen on hyvä pohja tälle harrastukselle. Temppujen opettamisesta on tämä harrastus hyvä aloittaa.

Onko lapsesi opettanut jo koiralle useita temppuja? Voit ilmoittaa myös lapsesi kurssille koiran kanssa. Lapset ovat erinomaisia koiran kouluttajia, kun he vain tietävät että mitä tehdä koiran kanssa.

Temppukurssi toteutetaan tammi-maaliskuun aikana viiden kerran kokonaisuutena. Ensimmäinen kerta on lauantaina 19.1.2019 klo 15:00. Seuraavat neljä kertaa ovat myös lauantaisin ja samaan aikaan 26.1., 9.2., 23.2. ja 2.3.

6 paikkaa jäljellä

X