Kevät 2019: Koiraliikuntaa – koko lukukauden

50,00  / varausmaksu

Tämä kurssi on tarkoitettu kaikille niille, jotka haluavat kokeilla uusia liikunnallisia lajeja koiransa kanssa sekä myös niille, jotka haluavat hakea uusia ideoita ja kokemuksia koiran kanssa liikkumiseen. Kurssilla voidaan DOBOilla, jumpata koirien kanssa, harrastaa agilityä, käydä vaeltamassa Kainuulaisessa maisemassa, pyöräillä, sauvakävellä, hiihtää tai juosta koirien kanssa. Ja toki sisältöön kuuluu myös ohjaajien ja koirien lihashuolto-opetus. Lopulliset lajivalinnat tehdään kurssilaisten kanssa kurssin edetessä .

Varaa siis paikkasi liikunnalliseen ja samalla hyvin sosiaaliseen koko kevätlukukauden kestävään treeniryhmään. Tässä ryhmässä ei pipo kiristä kenelläkään muusta kuin joskus ehkä hiestä.

Kurssi pidetään ainakin tammi- ja helmikuun ajan tiistaisin klo 18:00 lämpimässä Hokkashallissa. Kevään edetessä voidaan siirtää liikuntatuokiot ulkoilmaan ja tarvittaessa vaihtaa viikonpäivää ja kelloaikaa yhteisesti sopivampaan – ihan sovittujen aiheiden mukaan. 45min treenikertoja on 17 kappaletta. Näistä voidaan toki yhdellä kertaa myös käyttää kaksi yhdellä kertaa esim. pidemmän vaelluksen yhteydessä.

Paikkasi liikunnallisessa treeniryhmässä varmistat maksamalla varausmaksun 50€. Kurssin kokonaishinta on 250€. Varausmaksun jälkeen jäävä summa laskutetaan kahdessa erässä kevään aikana. Huomaathan että kurssimaksua ei palauteta/hyviteta kuin lääkärintodistusta vastaan. Huom! Tämän kurssin loppusumman voit maksaa esim. Smartum-seteleillä tai e-passilla.

2 paikkaa jäljellä

X