Kovanmaan jälki ja ID-jälki seminaari

50,00  / koira

23.-24.3. luvassa kovanmaan ja ID-jäljen seminaari!

Nyt on luvassa laadukasta opetusta siitä kuinka koira opetetaan jäljestämään kovallamaalla sekä hajutunnistejäljellä. Viikonlopun koulutuksessa käydään teoriaa koiran jäljestyksestä mahdollisimman käytännönläheisin esimerkein ja jokaiselle koiralle tehdään harjoituksia molempina päivinä. Koulutukseen voit osallistua koirasi kanssa, vaikka koiralla ei olisikaan vahvaa jäljestämistaustaa. Koirarodulla ei myöskään ole rajoitetta tähän koulutukseen.

Olisihan se mahtavaa kokea kuinka oma koira ajaa jälkeä parkkipaikalla, lumella, alueella, jossa on paljon muitakin jälkiä! Pystyykö koirani oikeasti siihen? Miten se on mahdollista?

Ilmoittaudu mukaan, niin saat valtaisan määrän tieto-taitoa viikonlopun koulutuksesta koiran jäljestyskoulutukseen olipahan tulevaisuuden tavoitteesi koirasi kanssa koetoiminta tai ihan vain koirasi rajojen mittaaminen tai yhteinen harrastaminen koiran nokankäytön parissa.

Huom! Kerro ilmoittautumislomakkeelle millainen kokemuspohja koirallasi on nenänkäyttöllisista asioista (jälkeä, Nose Workia, hakua, esine-etsintää…). Koiralla ei toki tarvitse tähän seminaarin osallistuessa olla mitään kokemuspohjaa, mutta jos sitä jo on, niin kerro se ilmoittautumisen yhteydessä.

Huom! Jos kaipaat majoitusta koirasi kanssa viikonlopulle niin voit kysyä sitä Kainuun ammattiopiston puolelta p.044-5266787 (arki-iltaisin). Asuntolat ovat samassa pihapiirissä kuin treenialueet.

paikat loppu

X