Lihashuoltoilta 26.5.

35,00  / koulutus

Kaikki me varmasti haluamme pitää koirastamme mahdollisimman hyvää huolta. Lihashuolto on yksi tärkeä osa oman koiran tuntemusta ja huolen pitoa. Koirien lihashuolto iltaan voit ilmoittautua yhdessä koirasi kanssa. Pääset oppimaan mitä se koiran lihashuolto käytännössä on ja mihin kiinnittää omassa koirassaan huomiota. Pääset tekemään koirasi kanssa käytännön harjoitteita, joita voit sitten jatkaa kotona koirasi kanssa.

Lihashultoilta pidetään sunnuntaina 26.5. klo 18.00-20.00 Aisti ja Tunne Oy:n Hokkashallissa. Kouluttajana toimii Arto Petjala; koirahieroja, urheiluhieroja.

Koulutus soveltuu niin pitkän linjan koiraharrastajille, aktiivi kilpailijoille, ensimmäisen koiran omistajille kuin kenelle tahansa, joka haluaa ymmrätää koiransa lihashuollosta enemmän.

Koulutukseen voit tulla koirasi kanssa:

  • kirjoita ilmoittautumiseen lomakkeessa kysytyt tiedot koirasta (jos tulet ilman koiraa, niin näitä koiran tietoja ei tarvitse täyttää)
  • koiran tulee olla terve ja sillä tulee olla voimassa olevat SKL:n ohjeistuksen mukaiset rokotukset
  • koiran tulee sietää vieraiden ihmisten ja koirien läheisyyttä samassa tilassa
  • hallissa on 20€ sottapyttymaksu. Koira tulee ulkoiluttaa hyvin ennen halliin tuloa ja käyttää tarvittaessa myös koulutuksen aikana ulkona tarpeillaan

paikat loppu

X