Syyskuu: Agility jatko

78,00  / kurssi

Kurssi on tarkoitettu koirakoille, jotka ovat jo aikaisemmin tutustuneet tähän lajiin. Koira ja ohjaaja osaavat jo esteiden oikeita suoritustapoja ja pystyvät suorittamaan useampia esteitä peräkkäin. Tärkeänä asiana pidetään mielessä tälläkin kurssilla, että koirat ovat hallinnassa eivätkä opi suorittamaan esteitä ylivireisesti ja hallitsemattomasti. Molemmilla; koiralla ja ohjaajalla on hyvä mieli tämän innostavan lajin parissa. Tule siis koirasi kanssa jatkokurssille, jos agilitykärpänen on teistä puraissut palasen.

Kurssin vetäjänä toimii Sini Keinänen (NY Vilkas Sprintteri). Sini itse kilpailee agilityssa SM-tasolla ja hänellä on paljon kokemusta agility ohjaajana toimimisesta. Kurssi pidetään maanantaisin klo. 19:00 Aisti ja Tunne Oy:n lämpimässä koulutushallissa. Ensimmäinen kerta on 9.9. Seuraavat kerrat samaan kelloaikaan 16.9., 23.9. ja 30.9.

Huom! Tämän kurssin osallistumismaksun voit maksaa esim. Smartum-seteleillä tai e-passilla. Tässä tapauksessa sinun tulee laittaa sähköpostia info@aistijatunne.fi  osoitteeseen, niin ohjeistamme kuinka vahvistat paikkasi kurssille.

6 paikkaa jäljellä

X