Huhti-toukokuu: Agility rules alkeet 4

68,00  / kurssi

Kurssi on tarkoitettu koirakoille, jotka haluavat kokea ensikosketuksen agilityyn ja koirakoille, jotka ovat jo kokeilleet agilitya, mutta haluavat jatkaa lajin parissa ilman kilpailullisia paineita. Kurssilla tutustutaan agility-esteisiin, treenataan esteiden oikeaoppista suorittamista, harjoitellaan koiran ohjaamista ja koiran lukutaitoa. Tärkeänä asiana pidetään mielessä, että tässäkin lajissa koirat ovat hallinnassa eivätkä opi suorittamaan esteitä ylivireisesti. Molemmilla, koiralla ja ohjaajalla, on hyvä mieli tämän innostavan lajin parissa.

Kurssin vetäjänä toimii Sini Keinänen (NY Vilkas Sprintteri). Sini itse kilpailee agilityssa SM-tasolla ja hänellä on paljon kokemusta agility ohjaajana toimimisesta. Kurssi pidetään keskiviikkoisin klo. 17:00 Aisti ja Tunne Oy:n lämpimässä koulutushallissa. Ensimmäinen kerta on 10.4. Seuraavat kerrat samaan kelloaikaan 17.4., 8.5. ja 15.5.

Huom! Tämän kurssin osallistumismaksun voit maksaa esim. Smartum-seteleillä tai e-passilla. Tässä tapauksessa sinun tulee laittaa sähköpostia info@aistijatunne.fi  osoitteeseen, niin ohjeistamme kuinka vahvistat paikkasi kurssille.

paikat loppu

X