Helmikuu: Totteleeko se sittenkin?

60,00  / kurssi

Onko usko loppunut tai loppumassa? Oletko epäillyt koirasi kuuloaistin toimivuutta ja kenties myös omia koiran kouluttamisen taitoja? Miksi koira tekee virheen kerta toisensa jälkeen? Miksi minun koirani ei istu ja katso minua silmiin, kuten naapurin koira tekee. Miksi ystävän koira on niin kuuliaisen ja miellyttävän oloinen, kun oma koirani on ihan täysi vastakohta. Onko enää mitään tehtävissä…? Vai onko vain todettava että ehkä se vielä joskus aikuistuu, kuten niin moni on jo lohdutellut – liekö se sitten 8 vuotiaana aikuinen…?

Jos nyökyttelit edes yhdelle yllä oleville kysymyksille, niin sinun kannattaa ilmoittautua mukaan Totteleeko se sittenkin kurssille! Neläjän koulutuskerran tavoitteena on saada ohjaajalle koiran kouluttamisen taitoja ja koiran “korvavaikut” ulos korvakäytävistä. Kurssilla harjoitellaan siis koiran peruskouluttamisen taitoja (tämä siis ohjaajan tehtävä) ja siinä samalla korialle tekniikoita kuinka oikeaoppisesti tulisi suorittaa esim. istuminen, maassa pysyminen, odottaminen, katsekontakti, ohjaajan mukana kulkeminen jne.

Kurssi toteutetaan lämpimässä sisähallissa, Hokkashallissa, joten sääolosuhteet ja pimenevät illat eivät vaikuta kurssin toteutukseen. Kussi on tiistaisin klo 20.00. Ensimmäinen kerta on 5.2. Siitä seuraavat kerrat 12.2., 19.2. ja 26.2.

4 paikkaa jäljellä

X