Tammikuu: Hienosti hihnassa

60,00  / kurssi

Ihana pakkassää Kajaanin keskustassa. Kävelen rauhassa Kajaaninjoen rannassa parhaan kaverini Mustin kanssa. Musti osaa kävellä hienosti hihnassa, eikä välitä vastaan tulevista koirista. Korkeintaan heilauttaa niille hieman häntäänsä. Lenkit ovat niin voimaannuttavia ja täynnä rentoa mieltä.

Miten meni noin niinkö omasta mielestä? Kuulostaako tuo teksti sinun haaveeltasi, mutta todellisuus on toinen. Mikäli hartiasi ovat kipeinä hihnan kiinni pitämisestä, hermosi kireällä koirasi käytöksestä, joudut kurkkimaan ikkunasta ennen lenkille lähtöä että eiväthän naapurit näe tai omistat pennun, jonka kanssa haluat aloittaa hihnakäytösharjoittelun jo ennenkuin mikään edellämainituista on totta, niin tämä kurssi on juuri sinulle sopiva.

Harjoittelemme kurssilla toisiin koiriin siedättymistä, hihnassa kävelyä sekä erilaisia yhteistyötä kehittäviä harjoituksia. Kurssi sopii kaiken kokoisille ja ikäisille koirille. Tehdään harjoitukset kaikkien koirakoiden taitotaso huomioon ottaen.

Kokoonnumme neljä kertaa. Harjoitukset ovat maanantaisin klo. 18:00 Aisti ja Tunne Oy:n lämpimässä koulutushallissa. Ensimmäinen kerta on 8.1. ja seuraavat kerrat 15.1., 22.1. ja 29.11.

paikat loppu

X