Missit ja Misterit Cup 2. osakilpailu 14.9.2019

8,00  / koira

HUOM! Muistathan ilmoittautuessasi kirjoittaa myös koirasi rodun. KIITOS! Ennakkoilmoittautuminen päättyy 13.9.2019 klo.21:00.

Tervetuloa Missit ja Misterit cup 2019 osakilpailuihin! Missit ja Misterit cup on leikkimielinen koiranäyttely. Vuonna 2019 järjestämme kolme osakilpailua. Voit osallistua kaikkiin, yhteen tai kahteen. Jokaiselta kerralta saat kokemusta koirasi kanssa koiranäyttelyn omaisesta tapahtumasta.

Missit ja Misterit cupin 2. osakilpailu järjestetään Seppälän alueella järjestettävien perinteikkäiden Nälkämaan markkinoiden yhteydessä – paikkana on Hokkashalli. Pystyt samalla kertaa kätevästi käymään sekä markkinoilla shoppailemassa että katselemassa maatilaneläimiä ja osallistumaan koirasi kanssa tähän Missit ja Misterit tapahtumaan. Ilmoittautuminen klo 11.00 – 11.45. Osallistumismaksu ennakkoon ilmoittautuville 8€. Paikan päällä ilmoittautuminen on 10€. Maksu käteisellä tai pankkikortilla. Arvostelu kehissä alkaa klo 12.00.

Vuoden 2019 Missit ja Misterit cupin uusiksi luokiksi otetaan mukaan kolme sarjaa, joissa tuomari sijoittaa viisi mielestään parasta handleria eli koiran/lelun esittäjää:
– Lapsi ja koira/lelu (alle 10 vuotiaat lapset)
– Junior Handler (10-17 vuotiaat nuoret)
– Senior Handler (18 vuotta täyttäneet)
Näihin osallistumismaksu 5€, ilmoittautuminen paikan päällä klo 11.00-11.45 välillä. Saman koiran kanssa voi osallistua sekä näihin koiran esittämisluokkiin että “roturyhmäluokkiin”.

Missit ja Misterit cup on kuin Match Show, mutta hieman muunneilluilla säännöillä. Jokainen koirakko saa osallistumisen ja palkinotojen lisäksi palautetta/ohjeita kehäkäyttäytymiseen. Tule siis sinäkin mukaan koirasi kanssa tähän leikkimieliseen ja opettavaiseen koiranäyttelyyn. Koirasi saa olla puhdasrotuinen tai sekarotuinen, koirasi voi olla näyttelyturkissa tai kotiturkissa, koirasi voi olla purentaivikainen, värivirheinen tai häntämutkainen – näillä asioilla ei ole merkitystä osallistumiseen.

X