Helmikuu: No Gremlin 3 – pentukurssi

60,00  / kurssi

Niin moni on vuoden alussa ostanut uuden perheenjäsenen, joten tarjoamme vuoden kolmannen pentukurssin! Tervetuloa No Gremlin 3 kurssille!

Meille tuli koiranpentu, mutta matkasta unohtui käyttöohjeet! Miten tätä ajetaan? Enimmäkseen nukkuvasta, syötävän suloisesta pennunpallerosta saattaa muutamassa kuukaudessa kuoriutua ympäriltään kaiken tuhkaksi muuttava gremlin-hirviö. Koiran ensimmäinen vuosi kehitysvaiheineen vaatii ohjaajalta viitseliäisyyttä ja aikaa.

No gremlin 3 kurssi sopii erinomaisesti teille, jotka olette jo hieman harrastaneet koto-koirailua. Mutta, ei hätää vaikka et olisikaan kursseilla käynyt voit silti tulla mukaan, koska etenemme kurssilla jokaisen oman tason mukaisesti. Pentukurssille voivat osallistua kaiken rotuiset ja kokoiset koirat ohjaajineen, pienistä pennunpalleroista hieman vanhempiin nuoriin (alle 7kk).

No Gremlin 2 kurssi toteutetaan helmikuun aikana neljän kerran kokonaisuutena. Ensimmäinen kerta on keskiviikkona 6.2.2019 klo 18:00. Seuraavat kolme kertaa ovat myös keskiviikkoisin ja samaan kelloaikaan 13.2. 20.2. ja 27.2.

1 paikkaa jäljellä

X