Kevät 2019: Rally Toko – treeniä koko lukukauden

50,00  / varausmaksu

Rally Toko – lukukauden kurssi

Oletko kiinnostunut Rally Tokosta harrastuksena, mutta et tiedä kuinka ja miten sitä lähtisit toteuttamaan. Vai oletko jo kokeillut Rally Tokoa, mutta haluaisit tukea ja ohjausta pidemmän aikaa, jotta pääsisit lajissa koirasi kanssa eteenpäin. Eläpä hättäile, Rally Toko lukukauden kurssi on vastaus pitkien iltojen toiveisiisi. Tämä laji yhdistää elementtejä tokosta, agilitystä ja koiratanssista. Tässä lajissa tärkeintä on se, että pilke silmäkulmasta ei häviä koiralta eikä ohjaajalta.

Rally Tokossa on tarkoituksena suorittaa rata, joka koostuu erilaisista tehtäväkylteistä. Koirakko liikkuu radalla perusseuraamisessa ja suorittaa kullakin kyltillä siinä kuvatun tehtävän. Tehtävät vaihtelevat pujottelusta erilaisiin asentoihin ja niiden vaihteluihin.

Rally Toko lukukauden kurssille voi osallistua siis monen tasoiset koirakot, koska jokaisella on aikaa kehittyä kevään aikana oman tasoisin askelin kohti parempia Rally Toko suorituksia.

Rally Toko lukukauden kurssi pidetään pääsääntöisesti keskiviikkoisin klo 20:00. Ensimmäinen koulutuskerta on keskiviikkona 9.1.2019. Yhteensä koulutuskertoja kevätkauden aikana on 17 kappaletta.

Kurssipaikkasi varmistat maksamalla varausmaksun 50€. Kurssin kokonaishinta on 250€. Varausmaksun jälkeen jäävä summa laskutetaan kahdessa erässä kevään aikana. Huomaathan että kurssimaksua ei palauteta/hyvitetä kuin lääkärintodistusta vastaan.

1 paikkaa jäljellä

X