Syksy 2019: Rally Toko alkeet – treeniä koko lukukauden

50,00  / varausmaksu

Rally Toko alkeet – lukukauden kurssi

Oletko kiinnostunut Rally Tokosta harrastuksena, mutta et tiedä kuinka ja miten sitä lähtisit toteuttamaan. Vai oletko jo kokeillut Rally Tokoa, mutta haluaisit tukea ja ohjausta pidemmän aikaa, jotta pääsisit lajissa koirasi kanssa eteenpäin. Eläpä hättäile, Rally Toko lukukauden kurssi on vastaus pitkien iltojen toiveisiisi. Tämä laji yhdistää elementtejä tokosta, agilitystä ja koiratanssista. Tässä lajissa tärkeintä on se, että pilke silmäkulmasta ei häviä koiralta eikä ohjaajalta.

Rally Tokossa on tarkoituksena suorittaa rata, joka koostuu erilaisista tehtäväkylteistä. Koirakko liikkuu radalla perusseuraamisessa ja suorittaa kullakin kyltillä siinä kuvatun tehtävän. Tehtävät vaihtelevat pujottelusta erilaisiin asentoihin ja niiden vaihteluihin.

Rally Toko lukukauden kurssille voit osallistua vaikka et olisi koirasi kanssa koskaan yhtään Rally-Toko suoritusta kokeillutkaan. Meillä on koko syksy aikaa rakentaa teistä tulevat Rally-Tokoilijat!

Rally Toko alkeet lukukauden kurssi pidetään keskiviikkoisin klo 18:00. Ensimmäinen koulutuskerta on keskiviikkona 14.8.2019. Yhteensä koulutuskertoja syyslukukauden aikana on 16 kappaletta.

Kurssipaikkasi varmistat maksamalla varausmaksun 50€. Kurssin kokonaishinta on 250€. Varausmaksun jälkeen jäävä summa laskutetaan kahdessa erässä kevään aikana. Huomaathan että kurssimaksua ei palauteta/hyvitetä kuin lääkärintodistusta vastaan.

paikat loppu

X