Rally-Toko viikonloppu 16.-17.11. – by Oona Tuormaa-Soikkeli – KUUNTELUOPPILAS

25,00  / hlö

Nyt sitä saa! Nimittäin Rally-toko valmennusta. Koko viikonloppu täynnä asiaa, huipputason tietotaitoa ja koirakkohtaisia ohjeita. Mikäli olet tähtäämässä tavoitteellisesti Rally-tokon kisakentille tai kilpailet jo aktiivisesti, olet erittäin lämpimästi tervetullut koulutusviikonloppuumme kuunteluoppilaaksi! Koulutusviikonloppu pitää sisällään 4 x 20min yksityiskoulutuksen sekä yhden kerran 30min ryhmätreenin, jotka pääset kuunteluoppilaana seuraamaan. Koulutus järjestetään Aisti ja Tunne Oy:n tiloissa: Hokkashallissa sekä aidatulla kivituhkapintaisella kentällä.

Päivien arvioitu aikataulu on Launtaina 11:00 – 19:00  ja Sunnuntaina 09:00 – 17:00. Viikonlopulle on varattu 10 koirakko paikkaa ja 20 kuunteluoppilas paikkaa. Kaikki koulutukseen ilmoittautuneet saavat leirikirjeessä lisäinfoa ja tarkemman aikataulun. Viimeinen ilmoittautumispäivä kuunteluoppilaille on 14.11.2019.

Kouluttajana toimii Oona Tuormaa-Soikkeli. Tässä Oonan esittely:

Olen Oona Tuormaa-Soikkeli Keski-Suomesta. Tottelevaisuuslajit ovat intomihimoni ja koira-alan yrittäjyyttä on takana jo 10 vuotta. Toimin halliyrittäjänä sekä kouluttajana Koirakeskus Haukkuvaarassa lajeina rally-toko ja toko.
Rally-tokoa olen kisannut kuudella koiralla. Nykyiset kisakoirani ovat kaksi bordercollieta. Ilo RTVA, bordercollieiden rotumestari 2017 ja valmennusrenkaan jäsen. Sekä nuori Wau, jonka kanssa vasta aloitimme kilpailemisen lajissa.
Kotoa löytyy bordercollieiden lisäksi niin useita pommeja (pomeranian) kuin tiibetinmastiffi.
Kouluttajana pyrin aina ottamaan koirakon yksilöinä huomioon. Sama treeni ei ole jokaiselle paras mahdollinen. Rally-toko on mielenkiintoinen yhdistelmä yhteistyötä, motivaatiota, tekniikkaa ja juuri koirakolle sopivaa virettä. Pyrin kouluttana auttamaan tasapainon löytämisessä näiden kaikkien väliltä ja saamaan koirakon nauttimaan tästä ihanasta lajista vielä enemmän.

20 paikkaa jäljellä

X