Rally-Toko viikonloppu – Oona Tuormaa-Soikkeli: kuunteluoppilas 2pvä

30,00  / viikonloppu

Tarjoamme Rally-Tokoa harrastaville huippu kouluttajan vetämänä viikonloppukoulutuksen! Pidetty kouluttaja Oona Tuormaa-Soikkeli saapuu 27.-28.6.2020 kouluttamaan kaiken tasoisia Rally-Toko harrastajia.  Jokainen saa näissä koulutuspäivissä itselleen ja koiralleen kohdennetut koulutukset asiantuntevan ja tarkan ohjauksen alaisena. Viikonloppu pitää sisällään yksilö- sekä ryhmäkoulutuksia. Suosittelemme lämpimästi kaikille tavoitteellisille Rally-Tokoilijoille Oonan koulutusta! Viikonloppuun voi osallistua aloitteleva tavoitteellinen koirakko tai sitten pidemmälle lajissa jo edennyt. Kuunteluoppilaana pääset seuraamaan kaikki viikonlopun aikana tehtävät treenit.

Lauantaina koulutus alkaa klo 11, sunnuntaina aloitus on klo 9.00.

 

Tässä Oonan esittely:

Olen Oona Tuormaa-Soikkeli Keski-Suomesta. Tottelevaisuuslajit ovat intohimoni ja koira-alan yrittäjyyttä on takana jo 10 vuotta. Toimin halliyrittäjänä sekä kouluttajana Koirakeskus Haukkuvaarassa lajeina rally-toko ja toko.
Rally-tokoa olen kisannut kuudella koiralla. Nykyiset kisakoirani ovat kaksi bordercollieta. Ilo RTVA, bordercollieiden rotumestari 2017 ja valmennusrenkaan jäsen. Sekä nuori Wau, jonka kanssa olemme nyt Mestariluokassa ja TOKOssa erikoisvoittajaluokassa.
Kotoa löytyy bordercollieiden lisäksi niin useita pommeja (pomeranian) kuin tiibetinmastiffi.
Kouluttajana pyrin aina ottamaan koirakon yksilöinä huomioon. Sama treeni ei ole jokaiselle paras mahdollinen. Rally-toko on mielenkiintoinen yhdistelmä yhteistyötä, motivaatiota, tekniikkaa ja juuri koirakolle sopivaa virettä. Pyrin kouluttana auttamaan tasapainon löytämisessä näiden kaikkien väliltä ja saamaan koirakon nauttimaan tästä ihanasta lajista vielä enemmän.

X