Kevät 2019: Tassukerho – touhua koko lukukausi

50,00  / varausmaksu

Tassukerho on tarkoitettu koirakoille, jotka haluavat tekemistä kevääseen ja samalla vahvistaa omaa kommunikaatiota koiran kanssa. Lajivalikoima on laaja – haluamme tarjota koirille ja hiedän omistajilleen hieman enemmän pähkinää purtavaksi.

“Väsynyt koira on onnellinen koira”. Kaipaatko koirasi kanssa yhteistä tekemistä, mutta tiukka lajiharrastaminen ei houkuttele?

Tassukerho -kurssilla tehdään vaihtelevasti erilaisia lajeja, hyvällä mielellä ja tavoitteena harrastaa yhdessä koiran kanssa. Lajitarjontaan kuuluu mm. DOBO, rallytoko, temppujen opettaminen sekä etsintätehtävät. Kurssille ovat tervetulleita kaiken rotuiset ja ikäiset koirat.

Kurssi kestää yhteensä 17 kertaa ja kokoonnumme pääsääntöisesti maanantaisin klo. 18:00. Ensimmäinen kerta on maanantaina 7.1. klo. 18:00 lämpimässä koulutushallissa, Hokkashallissa.

Kurssin hinta on 250€

Ilmoittautumalla ja maksamalla varausmaksun 50€ lunastat paikkasi. Loppu kurssin summasta, 200€, laskutetaan kahdessa erässä keväänaikana. Huomioithan, että kurssimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

paikat loppu

X