Jenni Ojala – TOKO-päivä 8.6.2019 – kuunteluoppilas

40,00  / hlö

Huippukouluttaja Jenni Ojalan viikonloppuseminaarin lauantai on pyhitetty TOKOlle! Mikäli olet tähtäämässä tavoitteellisesti TOKOn kisakentille, tai kilpailet jo aktiivisesti, olet erittäin lämpimästi tervetullut koulutuspäivään! Koulutuspäivä pitää sisällään 2 x 20min yksityiskoulutuksen. Koulutuksen hinta on 65€ koirakkopaikka / 25€ kuunteluoppilas (13.5.2019 mennessä). Tätä myöhemmin ilmoittautuneet 90€ koirakkopaikka / 40€ kuunteluoppilas. Koulutus järjestetään kelien mukaan joko nurmipohjaisella urheilukentällä tai Aisti ja Tunne Oy:n lämpimässä koulutushallissa, Hokkashallissa.

Päivän arvioitu aikataulu lauantaille on 09:00 – 18:00. Päivälle on varattu 10 koirakkopaikkaa ja 20 kuunteluoppilaspaikkaa. Kaikki koulutukseen ilmoittautuneet saavat lähempänä ajankohtaa lisäinfoa ja tarkemman aikataulun. Mikäli sinulla on kysyttävää päivään liittyen, ota rohkeasti yhteyttä info@aistijatunne.fi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on maanantaina 13.5.2019.

Koirakkopaikan hintaan kuuluu myös perjantain luento.

Mikäli tulet kauempaa, Seppälän alueelta on mahdollista vuokrata koiraystävällinen ja edullinen majoitus. Tästä ota erikseen yhteyttä info@aistijatunne.fi.

X