Syys-lokakuu Rally-Toko alkeet

78,00  / kurssi

Tuntuuko sinusta siltä, että et ole vielä koirasi kanssa löytänyt sitä yhteistä lajianne? Pidät monista lajeista tai haluaisit yhdistää lajeja? Eläpä hättäile, rally-toko on vastaus pitkien iltojen rukouksiisi. Tämä laji yhdistää elementtejä tokosta, agilitystä ja koiratanssista. Tässä lajissa tärkeintä on se, että pilke silmäkulmasta ei häviä koiralta eikä ohjaajalta. Tämä on laji joka sopii myös pyörätuolilla liikkuville.

Rally-tokossa on tarkoituksena suorittaa rata, joka koostuu erilaisista tehtäväkylteistä. Koirakko liikkuu radalla perusseuraamisessa ja suorittaa kullakin kyltillä siinä kuvatun tehtävän. Tehtävät vaihtelevat pujottelusta erilaisiin asentoihin ja niiden vaihteluihin.

Rally-tokon alkeissa tutustutaan lajiin ja lähdetään liikkeelle ihan ruohonjuuritasolta. Harjoittelun aloittamista helpottaa, mikäli koirasi osaa tulla vierelle perusasentoon pyynnöstä. Jos ei osaa, ei hätää, sekin voidaan kurssilla harjoitella.

Kurssi kokoontuu aina keskiviikkoisin klo 20.00 yhteensä neljä kertaa. Ensimmäinen kerta on 11.9. ja seuraavat kerrat 18.9., 25.9.. ja 9.10. Kurssi pidetään Eläinparkin lämpimässä koulutushallissa – Hokkashallissa.

paikat loppu

X