Aisti ja Tunne Oy

Aisti ja Tunne Oy är ett företag i djurbranschen, grundat 2017 i Kajana. Vår personal är utbildade inom djurbranschen, med flera års omfattande erfarenhet. Vårt mål är att hjälpa och betjäna sällskapsdjursägare på ett heltäckande sätt.

Våra tjänster omfattar djurpensionat, pälsvård, kurser både individuellt och i grupp, valptester, ID-märkning av hundar (mikrochip), Green care-tjänster samt evenemang med djurtema, till exempel läger och kalas för barn och unga samt UUA- och arbetshälsodagar. Vi har en varm innehall med konstgräs och en inhägnad utomhusplan med stenmjöl. Båda kan hyras för egen verksamhet.

Aisti ja Tunne Oy har fem hundar för fostran och rehabilitering, som alla har genomgått ett lämplighetstest i Hundar inom fostran och rehabilitering rf. Två av de fem hundarna har också gjort ett arbetsprov, så de kan arbeta med officiella arbetsvästar på sig. Hundarna deltar i vår Green care-verksamhet.

Vi har ett modernt 20 platsers hundpensionat som är särskilt planerat med tanke på hundarnas trivsel och trygghet och så att det är lätt att rengöra. Varje hund har eget utrymme inomhus och utomhus. Om ägaren vill kan samma familjs hundar inkvarteras i samma utrymme. Hundar som är främmande för varandra har inte med varandra att göra hos oss.

Hundarna rastas flera gånger per dag i Seppäläs lantliga landskap och vi har också en stor inhägnad plan där de kan springa fritt. Vårt pensionat är planerat så att vi också kan ta emot hundar som en främmande människa inte kan handskas med. Alla hundar har en lucka inifrån till utomhusgården. Luckan kan öppnas och stängas från burens utsida. Du kan utan bekymmer hämta också en utställningshund med krävande päls till oss; vi kan tvätta den under vistelsen. Vi har kylskåp och frysar, så vi kan utfodra din hund med råfoder enligt dina instruktioner.

Vi har också fem kattplatser. Varje katt har en egen enrummare i två våningar med fönster. Katterna ser inte varandra och kattpensionatet är skilt från hundpensionatet. Vi kan också inhysa andra små djur, till exempel kaniner och gnagare.

I hundpensionatet finns vår lilla butik där du kan köpa högklassigt torrfoder för både hundar och katter, olika produkter som varierar enligt säsong samt aktiveringsredskap.

Våra Spa&beauty-tjänster omfattar tvätt och torkning av alla raser, trimning med sax, plockning och maskintrimning samt andra mindre åtgärder som kloklippning. Det är lätt att boka tid för vi har öppet nästan alla dagar året runt.

Djurpensionatets prislista och öppettider

Standard Holiday
(hundar)

EUR 25 / dygn 1-7 dygn
EUR 24 / dygn 8-14 dygn
EUR 23 / dygn över 15 dygn

-50% för andra hundar från samma familj i samma bur.

Standard Holiday
(katter)

EUR 15 / dygn 1-7 dygn
EUR 14 / dygn 8-14 dygn
EUR 13 / över 15 dygn

-50% för andra katter från samma familj i samma bur.

Dagis
(hundar)

EUR 15 / dag
EUR 13 / dag om hunden är på dagis minst två dagar i sträck

-50% för andra hundar från samma familj i samma bur.

Andra smådjur

EUR 7 / dygn

Activity Holiday

+ EUR 10 / dygn

Mat / Oljetillskott

Djurpensionatets mat 1 EUR/ dygn.
Djurpensionatets oljetillskott 1 EUR/ dygn.

Kundbetjäningstider

Bäst når du oss per telefon under kundbetjäningstiderna på numret 044-2434531, eller per e-post info@aistijatunne.fi. Vi betjänar på finska och engelska.

på morgonen kl.  7.00–9.00
på kvällen kl. 4.00–8.00