Agility alkeet 1

60,00  / varausmaksu

Järjestämme agility alkeet kurssin maaliskuussa tiistaisin! Tässä nyt loistava mahdollisuus päästä lajin saloihin.

Kurssi sisältää viisi käytännön harjoituskertaa. Kurssilla tutustutaan agilityn perusteisiin ja kuinka esteet opetetaan turvallisesti. Kurssilaiset saavat vinkkejä itsenäiseen harjoitteluun. Kurssilla ei käydä läpi pujottelua ja kontaktiesteitä. Kurssilaiset saavat jokaisen harjoituskerran jälkeen harjoitellut asiat pdf-materiaalina omaan käyttöönsä.

Käytännön harjoitukset ovat samaan kelloaikaan (klo 18) peräkkäisinä tiistai-iltoina 2.-30.3.2021

Kurssille otetaan neljä koirakkoa. Harjoitteet tehdään koirakohtaisesti ja koiran ikään sopiviksi. Kurssin kokonaishinta on 115€, josta varausmaksu on 60€. Kurssin loppusumma laskutetaan kurssin aikana. Kurssin maksamiseen voit käyttää Smartum-seteleitä ja e-Passia. Jos haluat maksaa kurssin varausmaksun em. liikuntaeduilla, niin ole yhteydessä info@aistijatunne.fi

Muistathan pitää kiinni yleisistä Suomen korona-ohjeista myös näin harrastustoiminnassa. Pidä riittävä turvaväli niin muihin asiakkaisiin kuin ohjaajaankin. Huoehdi hyvästä käsihygieniasta, aivastukset ja yskimiset suojatusti.

Kurssin pitää Anni Komulainen. Annin esittely alla:

Olen Anni Komulainen, agilityn harrastaja, kilpailija ja yrittäjä Kajaanista. Rakkaus lajiin syntyi ensimmäisen oman koirani myötä vuonna 2009. Sen jälkeen koiraurheilu onkin vienyt mennessään ja vuosien varrelle on mahtunut uskomattoman upeita hetkiä agilityn parissa. Tällä hetkellä kotona asustavat shetlanninlammaskoira Pro 5v ja bordercollie Du 2v.

Merkittävimpiä saavutuksiani agilityssä ovat:
-suomenmestaruus kulta 2012, 2014
-MM-kilpailuedustus 2012, 2014, 2016
-Pohjoismaidenmestaruus hopea 2014,2016
-European Open edustus 2012, 2014, 2015

Agilityvalmentajana panostan laadukkaaseen harjoitteluun, jossa tavoitteena on iloisesti yhdessä toimiva koirakko, jossa niin koira kuin ohjaaja voivat luottaa toisiinsa. Koulutuksissani panostan yksilöllisyyteen, sillä jokaisella koirakolla on oma polkunsa.

paikat loppu

X