Agility alkeet ryhmä 2

50,00  / varausmaksu

Järjestämme agility alkeet kurssin elokuussa tiistaisin! Tässä nyt loistava mahdollisuus päästä lajin saloihin. Kurssi sopii koirakoille, joilla ei ole vielä kokemusta agilitystä.

Kurssi sisältää neljä käytännön harjoituskertaa. Kurssilla koira pääsee tutustumaan agilityn perusesteisiin ja ohjaaja pääsee harjoittelemaan perusohjaamista. Kurssille on tervetulleita kaiken ikäiset ja rotuiset koirat. Harjoitukset voidaan soveltaa ikä huomioiden. Kurssin tavoitteena on päästä aloittamaan laji turvallisesti ja ennen kaikkea pitää hauskaa yhdessä koiran kanssa.

Käytännön harjoitukset ovat samaan kelloaikaan (klo 19.15) peräkkäisinä tiistai-iltoina 10.-31.8.2021. Kurssi pidetään Hokkashallissa.

Kurssille otetaan neljä koirakkoa. Kurssin kokonaishinta on 90€, josta varausmaksu on 50€. Kurssin loppusumma laskutetaan kurssin aikana. Kurssin maksamiseen voit käyttää Smartum-seteleitä ja e-Passia. Smartumilla maksaminen onnistuu suoraa verkossa, jos haluat maksaa kurssin varausmaksun e-passilla, niin ole yhteydessä info@aistijatunne.fi

Muistathan pitää kiinni yleisistä Suomen korona-ohjeista myös näin harrastustoiminnassa. Pidä riittävä turvaväli niin muihin asiakkaisiin kuin ohjaajaankin. Huolehdi hyvästä käsihygieniasta, aivastukset ja yskimiset suojatusti.

Kurssin kouluttajana on Jenni Moilanen. Alla Jennin esittely.

Olen aktiivinen koiraharrastaja, paluumuuttaja Savosta takaisin Kainuuseen. Harrastuskoiran virkaa toimittaa tällä hetkellä käyttölinjainen labradorinnoutaja Ninja, perheessä on myös metsästyskoiria. Harrastuksiin kuuluvat agility ja rodunomaiset lajit ja metsästys, lisäksi kaikkea muutakin olisi kiva harrastaa, jos olisi enemmän aikaa.

Koulutukseltani olen eläintenhoitaja ja insinööri. Koiran kouluttamisesta löytyykin kokemusta muutaman projektikoiran verran omien koirien lisäksi. Tällä hetkellä päätoimena työskentelen insinöörinä.

Koiria kotona on ollut lähes aina. Itsellä koiratonta hetkeä ei juurikaan ole ollut vuoden 2010 jälkeen. Aiglitya olen harrastanut aktiivisesti 6 vuotta. Samalla olen ollut agilityn valmennusryhmässä ja käynyt eri kouluttajien valmennuksissa. Suurin opettaja on kuitenkin ollut koirani Ninja, jonka kanssa kisataankin tällä hetkellä 3-luokassa ja syksyn SM-kisat kiikarissa. Agilityssa eniten kiehtoo koirakon välinen yhteistyö ja se, että kaikki on niin pienestä kiinni. Myös itsensä jatkuva kehittäminen ja koiran kouluttaminen on vieneet mennessään, tässkään ei ole ikinä valmis.

Kouluttajana panostan koirakon yhteistyöhön, harrastamisen tulee olla molemmille kivaa. Lisäksi turvallisesti suorittaminen on ykkösjuttu. Tavataan kurssien parissa!

1 paikkaa jäljellä

X