Agility alkeet 2- marras-joulukuu

50,00  / varausmaksu

Vielä muutama paikka agility alkeet kurssille!

Oletko halunnut aloittaa agilityn harrastamisen? Päästä kokeilemaan, että onko tämä mielekäs laji se teidän juttu. Nyt siihen on mahdollisuus.

Kurssi sisältää neljä käytännön harjoituskertaa, jotka ovat samaan kelloaikaan (klo 19.15) tiistai-iltoina 23.11.-14.12.2021. Kurssi pidetään lämpimässä Hokkashallissa.

Kurssille otetaan neljä koirakkoa. Kurssin kokonaishinta on 90€, josta varausmaksu on 50€. Kurssin loppusumma laskutetaan kurssin aikana. Kurssin maksamiseen voit käyttää Smartum-seteleitä ja e-Passia. Smartumilla maksaminen onnistuu suoraa verkossa, jos haluat maksaa kurssin varausmaksun e-passilla, niin ole yhteydessä info(at)aistijatunne.fi

Muistathan pitää kiinni yleisistä Suomen korona-ohjeista myös näin harrastustoiminnassa. Pidä riittävä turvaväli niin muihin asiakkaisiin kuin ohjaajaankin. Huolehdi hyvästä käsihygieniasta, aivastukset ja yskimiset suojatusti.

Kurssin kouluttajana on Jenni Moilanen. Alla Jennin esittely.

Olen aktiivinen koiraharrastaja, paluumuuttaja Savosta takaisin Kainuuseen. Harrastuskoiran virkaa toimittavat tällä hetkellä käyttölinjainen labradorinnoutaja Ninja sekä käyttölinjainen cockerspanieli Veera, perheessämme on myös muita pystykorvaisia metsästyskoiria. Harrastuksiin kuuluvat agility ja rodunomaiset lajit ja metsästys, lisäksi kaikkea muutakin olisi kiva harrastaa, jos olisi enemmän aikaa. Koulutukseltani olen eläintenhoitaja ja insinööri. Koiran kouluttamisesta löytyykin kokemusta muutaman projektikoiran verran omien koirien lisäksi. Tällä hetkellä päätoimena työskentelen insinöörinä. Koiria kotona on ollut lähes aina. Itsellä koiratonta hetkeä ei juurikaan ole ollut vuoden 2010 jälkeen. Agilitya olen harrastanut aktiivisesti 6 vuotta. Samalla olen ollut agilityn valmennusryhmässä ja käynyt eri kouluttajien valmennuksissa. Suurin opettaja on kuitenkin ollut koirani Ninja, jonka kanssa kisataankin tällä hetkellä 3-luokassa ja vielä yksi yhteinen aktiivinen kisavuosi edessä. Agilityssa eniten kiehtoo koirakon välinen yhteistyö ja se, että kaikki on niin pienestä kiinni. Myös itsensä jatkuva kehittäminen ja koiran kouluttaminen on vieneet mennessään, tässkään ei ole ikinä valmis. Kouluttajana panostan koirakon yhteistyöhön, harrastamisen tulee olla molemmille kivaa. Lisäksi turvallisesti suorittaminen on ykkösjuttu. Tavataan kurssien parissa!

1 paikkaa jäljellä

X