Agility jatko (maaliskuu)

60,00  / varausmaksu

Järjestämme agilityn jatkokurssin maaliskuussa tiistaisin! Tässä nyt loistava tilaisuus päästä jatkamaan tämän harrastuksen parissa eteenpäin!

Kurssi sisältää viisi käytännön harjoituskertaa. Kurssilla tutustutaan yleisimpiin agilityradalla tarvittaviin perusohjauksiin. Harjoitukset sovitetaan koirakon osaamistason mukaan, joten kurssille voi osallistua kokeneemmatkin koirakot. Kurssilaisten toiveiden mukaan voidaan harjoitella myös pujottelua ja kontaktiesteitä (lukuunottamatta A-estettä). Kurssilaiset saavat jokaisen harjoituskerran materiaalit PDF-tiedostona omaan käyttöönsä.

Käytännön harjoitukset ovat samaan kelloaikaan (klo 20:00) peräkkäisinä tiistai-iltoina 2.-30.3.2021 Hokkashallissa.

Muistathan pitää kiinni Suomessa yleisesti voimassa olevista korona-ohjeista myös harrastustoiminnassasi. Pidä riittävä turvaväli niin muihin asiakkaisiin kuin ohjaajaankin. Huolehdi hyvästä käsihygieniasta, aivastukset ja yskimiset suojatusti.

Kurssille otetaan neljä koirakkoa. Kurssin kokonaishinta on 115€, josta varausmaksu on 60€. Kurssin loppusumma laskutetaan kurssin aikana. Kurssin maksamiseen voit käyttää Smartum-seteleitä ja e-Passia. Jos haluat maksaa kurssin em. liikuntaeduilla, niin ole yhteydessä info@aistijatunne.fi

Kurssin pitää Anni Komulainen. Annin esittely alla:

Olen Anni Komulainen, agilityn harrastaja, kilpailija ja yrittäjä Kajaanista. Rakkaus lajiin syntyi ensimmäisen oman koirani myötä vuonna 2009. Sen jälkeen koiraurheilu onkin vienyt mennessään ja vuosien varrelle on mahtunut uskomattoman upeita hetkiä agilityn parissa. Tällä hetkellä kotona asustavat shetlanninlammaskoira Pro 5v ja bordercollie Du 2v.

Merkittävimpiä saavutuksiani agilityssä ovat:
-suomenmestaruus kulta 2012, 2014
-MM-kilpailuedustus 2012, 2014, 2016
-Pohjoismaidenmestaruus hopea 2014,2016
-European Open edustus 2012, 2014, 2015

Agilityvalmentajana panostan laadukkaaseen harjoitteluun, jossa tavoitteena on iloisesti yhdessä toimiva koirakko, jossa niin koira kuin ohjaaja voivat luottaa toisiinsa. Koulutuksissani panostan yksilöllisyyteen, sillä jokaisella koirakolla on oma polkunsa.

1 paikkaa jäljellä

X