Agility jatko elo-syyskuu

50,00  / varausmaksu

Aloitamme agilityn jatkokurssin elokuussa torstaisin! Tässä nyt loistava tilaisuus päästä jatkamaan tämän harrastuksen parissa eteenpäin!

Kurssi sopii koirakoille, joilla on jo perusteet agilitysta hallussa. Kurssilla koira pääsee jatkamaan agilityn perusesteiden parissa ja ohjaaja pääsee jatkamaan perusohjaamisen harjoittelua. Kurssilla tarkoituksena on päästä tekemään jo lyhyitä rataharjoituksia. Kurssille ovat tervetulleita kaiken ikäiset ja rotuiset koirat. Harjoituksia voidaan soveltaa koiran ikä huomioiden. Kurssin tavoitteena on jatkaa lajia turvallisesti ja kerätä sekä ohjaajalle että koiralle lisää kokemusta perusohjaamisesta ja esteosaamisesta, ja ennen kaikkea pitää hauskaa yhdessä koiran kanssa.

Kurssi sisältää neljä käytännön harjoituskertaa, jotka ovat samaan kelloaikaan (klo 19:15) torstaisin. Kurssipäimäärät ovat 25.8., 1.9., 8.9. ja 15.9. Kurssi pidetään lämpimässä Hokkashallissa.

Kurssille otetaan neljä koirakkoa. Kurssin kokonaishinta on 95€, josta varausmaksu on 50€. Kurssin loppusumma laskutetaan kurssin aikana. Kurssin maksamiseen voit käyttää Smartum liikuntaetua ja e-Passia. Smartumilla maksaminen onnistuu suoraa verkossa, jos haluat maksaa kurssin varausmaksun e-passilla, niin ole yhteydessä info(at)aistijatunne.fi

Muistathan pitää kiinni yleisistä korona-ohjeista myös näin harrastustoiminnassa, mikäli niitä tulee voimaan syksyllä. Huolehdi hyvästä käsihygieniasta, aivastukset ja yskimiset suojatusti.

Kurssin kouluttajana on Jenni Moilanen. Alla Jennin esittely.

Olen aktiivinen koiraharrastaja, paluumuuttaja Savosta takaisin Kainuuseen. Harrastuskoiran virkaa toimittavat tällä hetkellä käyttölinjainen labradorinnoutaja Ninja sekä käyttölinjainen cockerspanieli Veera, perheessämme on myös muita pystykorvaisia metsästyskoiria. Harrastuksiin kuuluvat agility ja rodunomaiset lajit ja metsästys, lisäksi kaikkea muutakin olisi kiva harrastaa, jos olisi enemmän aikaa. Koulutukseltani olen eläintenhoitaja ja insinööri. Koiran kouluttamisesta löytyykin kokemusta muutaman projektikoiran verran omien koirien lisäksi. Tällä hetkellä päätoimena työskentelen insinöörinä. Koiria kotona on ollut lähes aina. Itsellä koiratonta hetkeä ei juurikaan ole ollut vuoden 2010 jälkeen. Agilitya olen harrastanut aktiivisesti 6 vuotta. Samalla olen ollut agilityn valmennusryhmässä ja käynyt eri kouluttajien valmennuksissa. Suurin opettaja on kuitenkin ollut koirani Ninja, jonka kanssa kisataankin tällä hetkellä 3-luokassa ja vielä yksi yhteinen aktiivinen kisavuosi edessä. Agilityssa eniten kiehtoo koirakon välinen yhteistyö ja se, että kaikki on niin pienestä kiinni. Myös itsensä jatkuva kehittäminen ja koiran kouluttaminen on vieneet mennessään, tässkään ei ole ikinä valmis. Kouluttajana panostan koirakon yhteistyöhön, harrastamisen tulee olla molemmille kivaa. Lisäksi turvallisesti suorittaminen on ykkösjuttu. Tavataan kurssien parissa!

paikat loppu

X