Arkitottelevaisuus VUOKATTI

78,00  / kurssi

Tuntuuko että koirasi tekee kaikkea muuta kuin kuuntelee ohjaajaa? Oletko haaveillut koirasta, joka kuuntelee sinua ja te yhdessä teette asioita? Vai tuntuuko vain siltä, että yksin treenaaminen ei vain suju? Teette asioita koirasi kanssa, mutta jostain syystä vain homma ei etene.

Tottelevaisuuden perusteet käy kaiken ikäisille koirille. Kurssilla harjoitellaan perustaitoja kuten katsekontaktia, paikalla olemista, ohjaajan kuuntelemista sekä hihnakäytöstä. Asioita, joita jokaisen koiranomistajan tulisi koiransa kanssa tehdä, jotta suhde koiran kanssa olisi parempi.

Kurssi pidetään Vuokatti Fun Dog Areenalla. Kurssipäivämäärät ovat 3.2. (torstai), 10.2. (torstai), 17.2. (torstai) ja 22.2. (tiistai). Kurssi alkaa jokaisella kerralla klo 20:00. Fun Dog Areena sijaitsee osoitteessa Lastaajantie 10, 88610 Sotkamo.

Kurssille osallistuja otathan huomioon voimassa olevat ohjeet kokoontumisista, turvaetäisyyksistä, käsihygieniasta jne. Sairaana tai altistuneena ei saa ohjaaja osallistua kurssille.

paikat loppu

X