BH-kokeisiin tähtäävä lukukauden kurssi

80,00  / varausmaksu

Onko tavoitteenasi BH-kokeet koirasi kanssa ensi vuonna? Tämä kurssi on siis koirakoille, joilla perustaidot ovat jo hallussa ja tavoite selkeästi määritettynä, mutta enää tarvitsee vain apua liikkeiden loppuun saattamiseen ja kokonaisuuden hallintaa koesuoritusta varten.

BH-koe on koirien käyttäytymiskoe. BH-koe sisältää tottelevaisuusliikkeitä sekä kaupunkiosuuden. BH-koe on avoin kaiken rotuisille koirille.

Kurssi kestää koko syyslukukauden ja sisältää 16 koulutuskertaa. Kurssi toteutetaan maanantaisin klo 19:00. Kurssi toteutetaan aikavälillä 22.8.-12.12. Viikolla 42 ei ole koulutusta. Kurssi pidetään pääosin lämpimässä Hokkashallissa, mutta BH-kokeen kaupunkiosuutta varten harjoittelemme myös kaupunkiympäristössä.

Kurssin hinta on 320€, josta ilmoittautumisvaiheessa maksat 80€ varausmaksun. Varausmaksun maksaminen sitouttaa koko kurssihinnan maksamiseen. Kurssin aikana laskutamme loppusumman 240€ kolmessa erässä.

Kurssille osallistuja otathan huomioon voimassa olevan ohjeet kokoontumisista, turvaetäisyyksistä, käsihygieniasta jne. Sairaana tai altistuneena ei saa ohjaaja osallistua kurssille.

 

3 paikkaa jäljellä

X