DOBO

80,00  / kurssi

DOBO on loistava yhteinen harrastus koiralle ja ohjaajalle. Tunnilla aika menee kuin siivillä, ja siinä samalla tulee “kiusattua” ohjaajan syviä lihaksia kuin huomaamatta. Koirat nauttivat myös tästä lajista, ja kerrankin treenien jälkeen on hieman väsynyt koira kotona. Nyt tästä kurssista viihdykettä pimeisiin syksyn iltoihin!

DOBO on koiran ja ohjaajan yhteinen liikuntamuoto, jossa tehdään erilaisia tehtäviä pallojen ja tasapainotyynyjen kanssa. Osa tehtävistä on vain ohjaajalle, osa vain koiralle ja osa tehdään yhdessä. Koiralla ei tarvitse olla aikaisempaa koulutustaustaa.

Kurssi pidetään lämpimässä koulutushallissa, Hokkashallissa. Halli on Eläinsairaala Countrypoliksen takana. Ensimmäinen kurssikerta on maanantaina 25.10. klo 19:00. Tämän jälkeen seuraavat kurssikerrat ovat keskiviikkoisin klo 20:00, päivämäärät ovat 3.11., 10.11. ja 17.11.

Voit maksaa kurssin myös ePassilla tai Smartum-liikuntaedulla.

  • Smartum maksu onnistuu suoraan tästä verkkokaupan kautta ja Smartum seteleillä maksu suoritetaan Eläinparkissa asiakaspalveluaikoina eli klo 7-9 ja klo 16-20. Jos maksat seteleillä, niin varaa paikkasi kurssille joko sähköpostitse info@aistijatunne.fi tai puhelimitse 044-2434 531.
  • Jos haluat maksaa ePassilla verkkopalvelun kautta, niin varaa ensin paikkasi sähköpostilla info@aistijatunne.fi tai puhelimitse 044-2434 531. Sen jälkeen mene omilla verkkotunnuksillasi ePassin verkkosivuille. valitse “Verkkomaksut”. Valitse käyttöpaikoista Aisti ja Tunne. Anna kaikki pyydetyt tiedot ja paina maksa. Jos puolestaan haluat maksaa ePassin mobiilisovelluksella, niin paikan varauksen jälkeen mene mobiilisovellukseen, valitse Aisti ja Tunne käyttöpaikaksi. Syötä tarvittavat tiedot ja hyväksy maksu.
  • Jos haluat maksaa vain osan liikuntaeduilla, niin laita sähköpostia info@aistijatunne.fi tai soita 044-2434 531

Kurssille osallistuja otathan huomioon voimassa olevat ohjeet kokoontumisista, turvaetäisyyksistä, käsihygieniasta jne. Sairaana tai altistuneena ei saa ohjaaja osallistua kurssille.

3 paikkaa jäljellä

X