DOBO

78,00  / kurssi

DOBO on loistava yhteinen harrastus koiralle ja ohjaajalle. Tunnilla aika menee kuin siivillä, ja siinä samalla tulee “kiusattua” ohjaajan syviä lihaksia kuin huomaamatta. Koirat nauttivat myös tästä lajista, ja kerrankin treenien jälkeen on hieman väsynyt koira kotona.

DOBO on koiran ja ohjaajan yhteinen liikuntamuoto, jossa tehdään erilaisia tehtäviä pallojen ja tasapainotyynyjen kanssa. Osa tehtävistä on vain ohjaajalle, osa vain koiralle ja osa tehdään yhdessä. Koiralla ei tarvitse olla aikaisempaa koulutustaustaa.

Kurssi pidetään keskiviikkoisin klo 20:00 lämpimässä koulutushallissa, Hokkashallissa. Halli on Eläinsairaala Countrypoliksen takana. Kurssi kerrat ovat 3.2., 10.2., 17.2. ja 24.2.

Voit maksaa kurssin myös ePassilla tai Smartum-setelillä. Jos haluat näin tehdä, niin otathan yhteyttä info@aistijatunne.fi

Kurssille osallistuja otathan huomioon voimassa olevat ohjeet kokoontumisista, turvaetäisyyksistä, käsihygieniasta jne. Sairaana tai altistuneena ei saa ohjaaja osallistua kurssille.

paikat loppu

X