Havukoe – etsintäkurssi

57,00  / kurssi

Haluatko tarjota koirallesi mielekästä tekemistä? Koira on luotu käyttämään hajuaistiaan erilaisten hajujen etsimiseen. Koiran nenänkäyttö saa koiraa usein myös purkamaan ylimääräistä energiaa, joten tämä kurssi käy hyvin myös liian energian purkamiseen.

Tällä kurssilla piilotetaan maastoon erilaisia esineitä, ja opetetaan koira ne sieltä löytämään. Tämä voi olla hyödyllinen taito esim. sillon kun olet itse kadottanut esineen taskustasi maastoon. Koulutettu koira löytää sen sieltä yleensä paremmin kuin ihminen. Jos sinulla on NoseWorkiin koulutettu koira, niin voimme tällä kurssilla tehdä myös maastoon NoseWork-hajuilla “kätköjä”.

Kurssi pidetään metsässä – varaudu siis kurssin aikaan olemaan maasto-olosuhteissa. Ryhmään illmoittautuneista tehdään WhatsApp-ryhmä. Ryhmän kautta tiedotetaan kurssikertojen kokoontumispaikat. Kurssille osallistuminen vaatii auton, jolla osallistuja pääsee liikkumaan maastoon. Lisäksi maastossa liikkumiseen ja vallitseviin sääolosuhteisiin sopivat varusteet.

Kurssikertoja on kolme. Kokoontuminen on maanantaisin klo 17:00. Päivämäärät ovat 14.6., 21.6., ja 28.6.

Kurssille osallistuja otathan huomioon voimassa olevan ohjeet kokoontumisista, turvaetäisyyksistä, käsihygieniasta jne. Sairaana tai altistuneena ei saa ohjaaja osallistua kurssille.

paikat loppu

X