Kilot kuriin, vyötärö takaisin

300,00  /6kk

Onko kissasi/koirasi päässyt lihomaan? Onko eläinlääkäri suositellut koiran laihduttamista, mutta tavoitteisiin ei ole päästy? Tiedostat itsekin että lemmikkisi on hieman pyöreä, mutta et ole löytänyt keinoa että kuinka kiloja saisi vähemmäksi? Onko lemmikkisi muuttunut jotenkin rauhallisemmaksi ja se liikkuu jo hieman hitaasti, kaikki ei välttämättä johdu “aikuistumisesta” tai vanhenemisesta – syy voi olla liika kiloista. Onko lemmikilläsi todettu nivelrikko tai muu sellainen sairaus, jota ylipaino voi vain pahentaa?

Kissan ja koiran lihominen vaikuttaa suoraan niiden terveyteen ja sitä kautta elinikäennusteeseen. On siis rakkaan lemmikkisi elämänlaadun vuoksi tärkeätä, jotta saat siltä turhat kilot pois. Saat näin todennäköisimmin nautittua rakkaan lemmikkisi seurasta pidempään.

Saat Aisti ja Tunne Oy:ltä tukea tähän vaikeaan ja pitkään prosessiin, jotta lemmikkisi saavuttaisi tavoitepainonsa ja näin mahdollisuus terveempään elämään olisi mahdollista. Laihdutus ei tapahdu hetkessä, se vaatii suunnitelmallisuutta ja seurantaa. Tähän tarjoamme apua sinulle lemmikin omistaja.

Kilot kuriin ja vyötärö takaisin on yksilöllisesti suunniteltu 6kk mittainen tukipaketti lemmikillesi, jonka sinä lemmikin omistajana toteutat lemmikkisi parhaaksi. Lemmikillesi tehdään ruokinta-, aktivointi- ja liikuntasuunnitelma, jota päivitetään kahden viikon välein ja/tai tarvittaessa. Viikon välein käytte seurantapunnituksessa lemmikin kanssa. Kuuden kuukauden suunnitelmallisen toteutuksen jälkeen lemmikkisi pitäisi olla hoikempi ja näin nauttia enemmän elämästään.

Ota ensin yhteyttä info@aistijatunne.fi, niin sovitaan kuinka tämä prosessi yhdessä aloitetaan.

X