Koira koulutukseen!

350,00  / koulutusjakso

Onko kotona nuori koira (alle 2v), jonka kanssa elämä tuntuu ajoittain raskaalle? Jos haasteena on koiran ajoittainen “kuurous”, katsekontaktin puuttuminen, hihnassa sinkoilu, toisille koirille reagoiminen ohitustilanteissa, käsittelyhaasteet hoitotoimenpiteissä, rauhoittumisesta ei ole tietoakaan, niin ilmoita koirasi koulutusjaksolle meille! Koulutamme koiralle viiden päivän aikana perustaitoja, jotka helpottavat teidän yhteisen elämän jatkamista kotona. Koira ei toki viidessä päivässä ole kaiken oppinut, mutta perustaitojen ymmärtämisen jälkeen on omistajan helpompi jatkaa koulutusta kotona.

Koira tuodaan kyseisen viikon maanantaina klo 7-9 välillä hoitolaan. Koira majoittuu hoitolassa, ja hinta sisältää koiran hotelliloman ma-pe välillä. Koiraa koulutetaan kohti sovittua tavoitetta viitenä päivänä. Omistaja saa koiran etenemisestä videoita/kuvia sekä perjantaina koiran luovutustilaisuudessa jatko-ohjeet kotiin. Koira luovutetaan omistajalle takaisin perjantaina.

Viiden päivän koulutusjakso ei ole soveltuva aggressiiviselle tai vieraita ihmisiä voimakkaasti pelkäävälle koiralle. Nämä tunnetilat vaativat huomattavasti pidemmän koulutusjakson ja usein erilaisen ympäristön etenevälle kouluttamiselle. Koulutusjakso ei sovellu myöskään koiralle, joka on hyvin stressiherkkä kaikille elämän muutoksille sekä ympäristön vaihdoksille.

Koulutuskoiria otetaan rajoitettu määrä per viikko, joten kannattaa olla yhteydessä mahdollisimman pian. Marraskuun koulutusviikon koiravalinnat on tehty. Mahdollinen seuraava koulutusviikko tulee kevättalvelle 2023.

Jos haluat koirallesi koulutusviikon, niin laita sähköpostia teija(at)aistijatunne.fi ja kerro tarkemmin koirastasi ja mitä haluaisit koirallesi koulutettavan. Koirat valitaan ennakkotietojen perusteella jaksolle!

X