Koira koulutukseen!

285,00  / koulutusjakso

Kesän ajan viikon koulutusjaksot onnistuivat hienosti ja tätä palvelua on kysytty edelleen. Nyt avaamme ilmoittautumisen syksyn kahdelle koulutusviikolle! 

Onko kotona nuori koira (alle 2v), jonka kanssa elämä tuntuu ajoittain raskaalle? Jos haasteena on koiran ajoittainen “kuurous”, katsekontaktin puuttuminen, hihnassa sinkoilu, toisille koirille reagoiminen ohitustilanteissa, käsittelyhaasteet hoitotoimenpiteissä, rauhoittumisesta ei ole tietoakaan, niin ilmoita koirasi koulutusjaksolle meille! Koulutamme koiralle viiden päivän aikana perustaitoja, jotka helpottavat teidän yhteisen elämän jatkamista kotona. Koira ei toki viidessä päivässä ole kaiken oppinut, mutta perustaitojen ymmärtämisen jälkeen on omistajan helpompi jatkaa koulutusta kotona.

Koira tuodaan kyseisen viikon maanantaina klo 7-9 välillä hoitolaan. Koira majoittuu hoitolassa, ja hinta sisältää koiran hotelliloman ma-pe välillä. Koiraa koulutetaan kohti sovittua tavoitetta viitenä päivänä. Omistaja saa koiran etenemisestä videoita/kuvia sekä perjantaina koiran luovutustilaisuudessa jatko-ohjeet kotiin. Koira luovutetaan perjantaina erikseen asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana.

Viiden päivän koulutusjakso ei ole soveltuva aggressiiviselle tai vieraita ihmisiä voimakkaasti pelkäävälle koiralle. Nämä tunnetilat vaativat huomattavasti pidemmän koulutusjakson ja usein erilaisen ympäristön etenevälle kouluttamiselle.

Koulutuskoiria otetaan rajoitettu määrä per viikko, joten kannattaa olla yhteydessä mahdollisimman pian. Syksyn koulutusviikot ovat viikot 44 ja 48. Jos haluat varata paikan koiralle tähän koulutukseen, niin laita sähköpostia teija@aistijatunne.fi Kerro sähköpostissa lyhyesti koirasi käyttäytymisen haasteesta sekä kumpi koulutusviikko olisi teille parempi?

X