Rally-Toko alkeet – syksy

80,00  / varausmaksu

Oletko haaveillut aloittavasi koirasi kanssa Rally-Toko harrastuksen. Nyt siihen on mahdollisuus!

Nyt tarjoamme koko syyslukukauden kestävän Rally-Toko alkeet kurssit. Kurssille voivat osallistua koirakot, jotka eivät ole olleet lajin parissa lainkaan, mutta koira osaa peruskäskyt vähintään käsimerkeillä (istu, maahan, sivu). Kurssille voivat ilmoittautua myös koirakot, jotka ovat käyneet Rally-Toko alkeet lyhytkurssin, joka on kestänyt 4-6 kertaa.

Rally-Toko on suosittu “hyvän mielen koiraharrastuslaji”, joka koostuu kolmen lajin yhdistelmästä; TOKO, Koiratanssi ja Agility. Kuinka nämä kolme lajia näkyy, ne selviävät sinulle kurssin aikana.

Kurssi on keskiviikkoisin klo 18:00. Kurssi pidetään aikavälillä 24.8.-14.12. Viikolla 42 ei ole koulutusta. Kurssi toteutetaan lämpimässä Hokkashallissa.

Kurssin kokonaishinta on 320€. Ilmoittautumisen yhteydessä maksat 80€ varausmaksun. Varausmaksun maksaminen sitouttaa koko kurssimaksun maksamiseen. Kurssin loppusumma 240€ laskutetaan kolmessa osassa kurssin aikana. Tässä nyt mahdollisuus yhdellä varausmaksulla saada kurssipaikka koko syyslukukauden ajaksi!

Kurssille osallistuja otathan huomioon voimassa olevan ohjeet kokoontumisista, turvaetäisyyksistä, käsihygieniasta jne. Sairaana tai altistuneena ei saa ohjaaja osallistua kurssille

paikat loppu

X