Rally-Toko viikonloppu 27.-28.11.2021 – Oona Tuormaa-Soikkeli: kuunteluoppilas

30,00  / hlö

Tarjoamme Rally-Tokoa harrastaville tai sen harrastamisesta kiinnostuneille huippu kouluttajan vetämänä viikonloppukoulutuksen yhteistyössä High Five Agility Team ry:n kanssa! Pidetty kouluttaja Oona Tuormaa-Soikkeli saapuu 27.-28.11.2021 kouluttamaan kaiken tasoisia Rally-Toko harrastajia. Nyt meillä on huikea mahdollisuus tarjota teille tilaisuus päästä kuuntelemaan näitä koulutuspäiviä kuunteluoppilaana. Näet viikonlopun aikana eri luokissa kilpailevia koirakoita mahdollisine haasteineen ja pääset seuraamaan aitiopaikalta huippukouluttajan työtä Rally-Tokon parissa. Katsomalla toisten suorituksia ja kuuntelemalla ohjeita saat vinkkejä myös oman koiran koulutukseen. Kuunteluoppilaspaikan hinta on 30€ ja voit itse päättää mille päiville osallistut. Voit osallistua joko yhdelle tai kahdelle päivälle.

Lauantai 27.11.2021 klo 11:00 – 19:00

Sunnuntai 28.11.2021 klo 09:00 – 17:00

 

 

Tässä Oonan esittely:

Olen Oona Tuormaa-Soikkeli Keski-Suomesta. Tottelevaisuuslajit ovat intohimoni ja koira-alan yrittäjyyttä on takana jo 10 vuotta. Toimin halliyrittäjänä sekä kouluttajana Koirakeskus Haukkuvaarassa lajeina rally-toko ja toko.
Rally-tokoa olen kisannut kuudella koiralla. Nykyiset kisakoirani ovat kaksi bordercollieta. Ilo RTVA, bordercollieiden rotumestari 2017 ja valmennusrenkaan jäsen. Sekä nuori Wau, jonka kanssa olemme nyt Mestariluokassa ja TOKOssa erikoisvoittajaluokassa.
Kotoa löytyy bordercollieiden lisäksi niin useita pommeja (pomeranian) kuin tiibetinmastiffi.
Kouluttajana pyrin aina ottamaan koirakon yksilöinä huomioon. Sama treeni ei ole jokaiselle paras mahdollinen. Rally-toko on mielenkiintoinen yhdistelmä yhteistyötä, motivaatiota, tekniikkaa ja juuri koirakolle sopivaa virettä. Pyrin kouluttajana auttamaan tasapainon löytämisessä näiden kaikkien väliltä ja saamaan koirakon nauttimaan tästä ihanasta lajista vielä enemmän.

15 paikkaa jäljellä

X