Tassukerho 2 – touhua koko loppuvuodeksi!

60,00  / varausmaksu

Tassukerho on tarkoitettu koirakoille, jotka haluavat tekemistä syksyyn ja samalla vahvistaa yhteistä säveltä koiran kanssa. Lajivalikoima on laaja – haluamme tarjota koirille ja heidän omistajilleen hieman enemmän pähkinää purtavaksi. Tämä kurssi käy niin pentukoiran omistajalle kuin jo vanhempaan ikään ehtineen koiran aivojen tuulettelu toiminnaksi.

“Väsynyt koira on onnellinen koira”. Kaipaatko koirasi kanssa yhteistä tekemistä, mutta tiukka lajiharrastaminen ei houkuttele? Tältä kurssilta saat niin mieluisaa yhteistä kivaa, kuin koulutusvinkkejä parempaan yhteiseen arkeen.

Tassukerho -kurssilla tehdään vaihtelevasti erilaisia lajeja, hyvällä mielellä ja tavoitteena harrastaa yhdessä koiran kanssa. Lajitarjontaan voi kuulua mm. DOBO, rallytoko, temppujen opettaminen, arkea helpottavat taidot sekä etsintätehtävät. Kurssille ovat tervetulleita kaiken rotuiset ja ikäiset koirat.

Kurssi kestää yhteensä 11 kertaa ja kokoonnumme Hokkashallissa keskiviikkoisin klo 19:00. Koulutuskerrat ovat aikavälillä 22.9.-15.12. Viikoilla 42 ja 49 ei ole koulutuksia.

Kurssin hinta on 220€, josta ilmoittautumisvaiheessa maksat 60€ varausmaksun. Kurssin aikana laskutamme loppusumman 160€ kahdessa erässä.

Varaamalla paikan Tassukerhoon, saat yhdellä ilmoittautumisella ohjattuja treenejä Joulun läheisyyteen saakka. Tervetuloa iloisen mielen tassukerhoon!

Osallistuja otathan huomioon voimassa olevat koronaohjeistukset.

paikat loppu

X