Tassukerho 2 – touhua koko syyslukukaudeksi!

80,00  / varausmaksu

Tassukerho on tarkoitettu koirakoille, jotka haluavat tekemistä syksyyn ja alku talveen. Samalla vahvistaa yhteistä säveltä koiran kanssa. Tassukerho aloitetaan perustaitoharjoitteilla, kun koirat kehittyvät, niin siirrytään kokeilemaan erilaisia lajeja. Lajivalikoima on laaja – haluamme tarjota koirille ja heidän omistajilleen hieman enemmän pähkinää purtavaksi. Tämä kurssi käy niin pentukoiran omistajalle kuin jo vanhempaan ikään ehtineen koiran aivojen tuulettelu toiminnaksi.

“Väsynyt koira on onnellinen koira”. Kaipaatko koirasi kanssa yhteistä tekemistä, mutta tiukka lajiharrastaminen ei houkuttele? Tältä kurssilta saat niin mieluisaa yhteistä kivaa, kuin koulutusvinkkejä parempaan yhteiseen arkeen.

Tassukerho -kurssilla tehdään vaihtelevasti erilaisia lajeja, hyvällä mielellä ja tavoitteena harrastaa yhdessä koiran kanssa. Lajitarjontaan voi kuulua mm. DOBO, rallytoko, temppujen opettaminen, arkea helpottavat taidot sekä etsintätehtävät. Kurssille ovat tervetulleita kaiken rotuiset ja ikäiset koirat.

Kurssi kestää yhteensä 16 kertaa ja kokoonnumme Hokkashallissa maanantaisin klo 18:00. Koulutuskerrat ovat aikavälillä 22.8.-12.12. Viikoilla 42 ei ole koulutusta.

Kurssin hinta on 320€, josta ilmoittautumisvaiheessa maksat 80€ varausmaksun. Varausmaksun maksaminen sitouttaa koko kurssihinnan maksamiseen. Kurssin aikana laskutamme loppusumman 240€ kolmessa erässä.

Varaamalla paikan Tassukerhoon, saat yhdellä ilmoittautumisella ohjattuja treenejä koko syyslukukaudeksi. Tervetuloa iloisen mielen tassukerhoon!

Osallistuja otathan huomioon mahdolliset voimassa olevat koronaohjeistukset.

paikat loppu

X