Tassukerho 1 – touhua koko syyslukukaudeksi!

80,00  / varausmaksu

Tassukerho on tarkoitettu koirakoille, jotka haluavat tekemistä syksyyn ja tulevaan talveen. Samalla vahvistaa yhteistä säveltä koiran kanssa rennossa ilmapiirissä. Tassukerho aloitetaan perustaitoharjoitteluilla ja kun kurssilaiset edistyvät taidoissaan, niin lähdemme tutustumaan erilaisiin lajeihin koirien kansas. Lajivalikoima on laaja – haluamme tarjota koirille ja heidän omistajilleen hieman enemmän pähkinää purtavaksi. Tämä kurssi käy niin pentukoiran omistajalle kuin jo vanhempaan ikään ehtineen koiran aivojen tuulettelu toiminnaksi.

“Väsynyt koira on onnellinen koira”. Kaipaatko koirasi kanssa yhteistä tekemistä, mutta tiukka lajiharrastaminen ei houkuttele? Tältä kurssilta saat niin mieluisaa yhteistä kivaa, kuin koulutusvinkkejä parempaan yhteiseen arkeen.

Tassukerho -kurssilla tehdään vaihtelevasti erilaisia lajeja, hyvällä mielellä ja tavoitteena harrastaa yhdessä koiran kanssa. Lajitarjontaan voivat kuulua mm. DOBO, rallytoko, temppujen opettaminen, arkea helpottavat taidot sekä etsintätehtävät. Kurssille ovat tervetulleita kaiken rotuiset ja ikäiset koirat.

Kurssi kestää yhteensä 16 kertaa ja kokoonnumme Hokkashallissa maanantaisin klo 17:00. Koulutuskerrat ovat aikavälillä 22.8.-12.12. Viikoilla 42 ei ole koulutusta.

Kurssin hinta on 320€, josta ilmoittautumisvaiheessa maksat 80€ varausmaksun. Varausmaksun maksaminen sitouttaa koko kurssin maksamiseen. Kurssin aikana laskutamme loppusumman 240€ kolmessa erässä.

Varaamalla paikan Tassukerhoon, saat yhdellä ilmoittautumisella ohjattuja treenejä koko syyskulukaudeksi! Tervetuloa iloisen mielen tassukerhoon!

Osallistuja otathan huomioon voimassa olevat mahdolliset koronaohjeistukset.

paikat loppu

X