Tottelevaisuuden tekniikkaa kurssi

80,00  / kurssi

Tottelevaisuuden tekniikkaa kurssilla harjoitellaan jokaisella kerralla koiran perusasentoa ja/tai seuraamista. Lisäksi käydään läpi tekniikat istumisen, maahan menon, seisomisen ja luokse tulon opettamisesta. Kurssi toteutetaan ryhmäkoulutuksena.

Koirallasi on peruskäskyt jo hallussa, mutta jokin kouluttamisen etenemisessä tökkii? Kaipaatko haasteita ja neuvoja koirasi oikeaan kouluttamiseen? Vai tuntuuko vain siltä, että yksin treenaaminen ei vain suju? Teette asioita koirasi kanssa, mutta jostain syystä vain homma ei etene. Oletko alkanut haaveilla osallistumisesta koirasi kanssa Rally-Tokoon, TOKOoon, BH-kokeeseen, mutta tarvitsette vielä varmuutta liikkeiden laadukkaaseen suorittamiseen.

Kurssi järjestetään sunnuntaisin klo 13:00. Päivämäärät ovat 16.1., 23.1., 6.2., 13.2. Kurssi pidetään lämpimässä koulutushallissa, Hokkashallissa. Hokkashalli sijaitsee Eläinsairaala Countrypoliksen takana.

Kurssille osallistuja otathan huomioon voimassa olevat ohjeet kokoontumisista, turvvaetäisyyksistä, käsihygieniasta jne. Sairaana tai altistuneena ei saa ohjaaja osallistua kurssille.

paikat loppu

X