Verijälki POP-UP 17.8.2022 klo 17:30

22,00  / kerta

Haluatko tarjota koirallesi mielekästä tekemistä vai onko teillä tavoitteena verijälkiharrastus koirasi kanssa, mutta et tiedä mistä aloittaa? Vai oletko tehnyt jo muutaman verijäljen koirasi kanssa, mutta kaipaisit ohjausta lajissa eteenpäin?

Koira on luotu käyttämään hajuaistiaan erilaisten hajujen seuraamiseen. Verijäljen ajaminen käy kaiken rotuisille ja ikäisille koirille.

Tämä yksittäinen koulutus on tarkoitettu:

a) lajin pariin tuleville eli vasta-alkajille, joilla ei ole verijäljestä aikaisempaa kokemusta. Heidän kanssa käymme koulutuksessa ensin läpi pohjatietoja verijäljestä harrastuksena (mikä laji on kyseessä). Sitten harjoittelemme verijäljen tekemistä. Tämän jälkeen ajamme koirilla yhdet jäljet.

b) koirakoille, jotka ovat ajaneet muutamia verijälkiä. Heille tehdään valmiit jäljet. Verijäljet ovat maksimissaan 3h vanhoja ja alle 500m pitkiä.

Merkitse ilmoittautumisen lisätietoihin:

– tuletko koirasi kanssa ensikertalaisena vai onko teillä jo aikaisempaa kokemusta verijäljestä

 

Kurssi pidetään maastossa, joten varaudu maasto-olosuhteisiin. Ennen koulutusta saat WA-viestin, jossa kerrotaan kokoontumispaikka. Koulutukseen osallistuminen vaatii auton, jolla osallistuja pääsee liikkumaan maastoon. Lisäksi maastossa liikkumiseen ja vallitseviin sääolosuhteisiin sopivat varusteet.

Koulutus toteutetaan 17.8. klo 17:30 alkaen.

Osallistujista tehdään whatsapp ryhmä. Ryhmän kautta tiedotetaan missä tavataan ja ketkä osallistujat tulevat mihinkin aikaan. Osallistujien suoritusjärjestys tulee sen mukaan; onko aikaisempaa kokemusta lajista vai ei.

Sairaana tai altistuneena (korona) ei saa ohjaaja osallistua koulutukseen.

paikat loppu

X