5 kerran yksäri/kaksari valmennus

140,00  varausmaksu

Viiden kerran yksärin voit ostaa itsellesi tai voit ostaa saman palvelun kaksarina. Kaksarin toteutuksessa sinun tulee itse hommata itsellesi “pari”. Käytte siis yhteisissä treeneissä viisi kertaa. Treeniajat sovitaan erikseen kouluttajan kanssa, joten ette ole sidottuja tiettyyn päivään tai aikaan viikosta.

Koulutuksen sisältö toteutetaan toiveidesi mukaan. Koulutusaiheina voi olla esim. hihnakäytös, tottelevaisuus, näyttelyharjoitukset, koiran käsittelytreenit, koulutustekniikat, DOBO. Ole ensin yhteydessä sähköpostitse teija(a)aistijatunne.fi , niin keskustellaan koulutusaiheista. Vasta sen jälkeen maksa varausmaksu tämän tuotteen kautta.

Kokonaisuus sisältää 5 koulutuskertaa, ja tunnilla on siis valintasi mukaan joko sinä yksin koirasi kanssa tai sinä ja toinen valitsemasi koirakko.

Koulutuskokonaisuuden hinta on 290€, josta varausmaksu on 140€. Hinta on siis koulutuskokonaisuuden hinta – sama hinta oli teitä koulutuksessa yksi tai kaksi koirakkoa. Loppusumma laskutetaan koulutusjakson aikana.

X